Bereikbaarheid van Vuur en Licht op het Water

Vuurwerk

Het vuurwerk is erg goed te zien vanaf de Stommeerweg / Kudelstaartseweg bij de Watertoren. Wij verzoeken vriendelijk niet met de auto te komen. Verschillende (delen van) wegen zijn afgesloten voor verkeer. Indien het toch niet anders dan per auto kan, raden wij aan het parkeerterrein aan de Dreef bij zwembad De Waterlelie te gebruiken. Van hier is het 5 minuten lopen naar de Watertoren en omgeving.

Openbaar vervoer

Per openbaar vervoer is de halte Aalsmeer, Zwarteweg van Connexxion de aangewezen plek om naar te te reizen. Deze kan bereikt worden met lijn 340 (Haarlem – Aalsmeer – Uithoorn – Mijdrecht), lijn 357 (Amsterdam – Aalsmeer – Kudelstaart) en lijn 358 (Amsterdam -Zuid – Aalsmeer – Kudelstaart).

Kudelstaart

Ook de Loswal in Kudelstaart is een gezellige plek met vrij uitzicht op het vuurwerk.

Verlichte botenshow

De verlichte boten zijn het best te zien vanaf ongeveer 20:30 uur langs de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. De Aalsmeerderdijk is voor verkeer afgesloten.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is de dichtstbijzijnde halte Aalsmeer, Dorpsstraat van Connexxion. Deze kan bereikt worden met lijn 198 (Schiphol-Airport – Aalsmeer busstation), lijn 340 (Haarlem – Aalsmeer – Uithoorn – Mijdrecht) en lijn 342 (Schiphol-Airport – Uithoorn busstation).

Bereikbaarheid Vuur en Licht op het water Openbaar Vervoer

Alle sponsors van Vuur en Licht op het Water

HOOFDSPONSOR

Van der Drift Bouw - Hoofdsponsor van Vuur en Licht op het Water 2018 - Aalsmeer

Grote sponsors

Medium sponsors

Overige sponsors

© Vuur en Licht op het Water