Spectaculair vuurwerk

Het grote vuurwerk begint omstreeks 23.00 uur ter hoogte van de Watertoren Aalsmeer. Het wordt ontstoken vanaf pontons, die 265 meter uit de oever op het water drijven. Vuurwerk op het water. Knallend en spetterend. Een kleurrijke en romantische afsluiting van Vuur en Licht op het Water.

Het vuurwerk is zowel vanaf het water als vanaf de oever goed te zien. De Stommeerweg / Kudelstaartseweg wordt vanaf 21.00 uur afgesloten tussen de 1e J.C. Mensinglaan en de Beethovenlaan, zodat toeschouwers op een veilige manier een plekje langs de oevers kunnen vinden. In dit gebied worden ter hoogte van de Watertoren voor het publiek stalletjes ingericht met ijs, drankjes, enz.

Het Aalsmeerse vuurwerk is één van de grotere vuurwerkevenementen in het land en staat in de top 5 van mooiste vuurwerkshows in Nederland. Frits Pen, eigenaar van Dream Fireworks, is voor de 14e keer verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van het Aalsmeerse vuurwerkshow. Hij is als vakman gespecialiseerd in grotere vuurwerkshows.

Alle sponsors van Vuur en Licht op het Water

HOOFDSPONSOR

Celieplant 25 jaar - Hoofdsponsor van Vuur en Licht op het Water 2019 - Aalsmeer

GROTE SPONSOR

Bloemenzegelwinkeliers 65 jaar - Sponsor van Vuur en Licht op het Water 2019 - Aalsmeer

Grote sponsors

Diton Vastgoed

Medium sponsors

Aalsmeer Export

Overige sponsors

Harm Anema
Bloom & More
Bob van den Heuvel
Krista & Patrick

© Vuur en Licht op het Water