Spectaculair vuurwerk

Het grote vuurwerk begint omstreeks 23.00 uur ter hoogte van de Watertoren Aalsmeer. Het wordt ontstoken vanaf pontons, die 265 meter uit de oever op het water drijven. Vuurwerk op het water. Knallend en spetterend. Een kleurrijke en romantische afsluiting van Vuur en Licht op het Water.

Het vuurwerk is zowel vanaf het water als vanaf de oever goed te zien. De Stommeerweg / Kudelstaartseweg wordt afgesloten tussen de Zwarteweg en de Beethovenlaan, zodat toeschouwers op een veilige manier een plekje langs de oevers kunnen vinden. In dit gebied worden ter hoogte van de Watertoren voor het publiek stalletjes ingericht met ijs, drankjes, enz.

Het Aalsmeerse vuurwerk is één van de grotere vuurwerkevenementen in het land en staat in de top 5 van mooiste vuurwerkshows in Nederland. Frits Pen, eigenaar van Dream Fireworks, is voor de 14e keer verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van het Aalsmeerse vuurwerkshow. Hij is als vakman gespecialiseerd in grotere vuurwerkshows.

De hoofdsponsor van Vuur en Licht op het Water dit jaar is: Van Der Drift Bouw! Zij bestaan 20 jaar. Van harte gefeliciteerd, tot 1 september!

Alle sponsors van Vuur en Licht op het Water

HOOFDSPONSOR

Van der Drift Bouw - Hoofdsponsor van Vuur en Licht op het Water 2018 - Aalsmeer

Grote sponsors

Medium sponsors

Overige sponsors

© Vuur en Licht op het Water