Vuur en Licht op het water in Aalsmeer

Spectaculair Vuurwerk

Vanaf 22.30 uur is er al spektakel te beleven. Het grote vuurwerk begint omstreeks 23.00 uur ter hoogte van de Watertoren. Het vuurwerk wordt ontstoken vanaf pontons, die 265 meter uit de oever op het water drijven. Vuurwerk op het water. Knallend en spetterend. Een kleurrijke en romantische afsluiting van Vuur en Licht op het Water.

 

Het vuurwerk is zowel vanaf het water als vanaf de oever goed te zien. De Stommeerweg / Kudelstaartseweg wordt afgesloten tussen de Zwarteweg en de Beethovenlaan, zodat toeschouwers op een veilige manier een plekje langs de oever kunnen vinden. In dit gebied worden ter hoogte van de Watertoren voor het publiek stalletjes ingericht met ijs, koffie, drankjes, enz.

 

Het Aalsmeerse vuurwerk is één van de grotere vuurwerk evenementen in het land en staat in de top 5 van mooiste vuurwerkshows in Nederland. Frits Pen, eigenaar van Dream Fireworks, is voor de 12e keer verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van het Aalsmeerse vuurwerk. Hij is als vakman gespecialiseerd in grotere vuurwerkshows.

SPONSORS

HOOFDSPONSOR

Hoekwater

SPONSORS

Koninklijke De Vries Scheepsbouw Rabobank Padaco Waterdrinker Biemond en Van Wijk Dutch Flower Group Levarht Stevaco Celieplant Jachthaven Stenhuis

ORGANISATIE

Applico Kees Markman Pro Audio Multisupplies

OVERIGE SPONSORS

Signum Notariaat Van Wijk Sloepen voor het leven Zantingh Van Rossum Westeinder Paviljoen Van Arkel Bouw Crukkerij Cocu Catering Aelsmeer Wittebol Westeindertuinen De Groot Waterbouw Vaneman Lab35 | Aalsmeer.nu Accuraat Verhuur Langhout Beton Van Riemsdijk Reklame Zotte Wilg De Meerlanden Hotel Aalsmeer Heineken Afriflora Van der Laarse Makelaardij Sparnaaij Juweliers Van der Knaap Welkoop The Beach FSQ Antenna Green Park Aalsmeer Hortiflower Mieremet Holla Roses De Ruiter Roses
Sponsorblok

COMPLEET OVERZICHT VAN SPONSORS »