Vuur en Licht op het water in Aalsmeer

Spectaculair Vuurwerk

Het grote vuurwerk begint omstreeks 23.00 uur ter hoogte van de Watertoren. Het vuurwerk wordt ontstoken vanaf pontons, die 265 meter uit de oever op het water drijven. Vuurwerk op het water. Knallend en spetterend. Een kleurrijke en romantische afsluiting van Vuur en Licht op het Water.

 

Het vuurwerk is zowel vanaf het water als vanaf de oever goed te zien. De Stommeerweg / Kudelstaartseweg wordt afgesloten tussen de Zwarteweg en de Beethovenlaan, zodat toeschouwers op een veilige manier een plekje langs de oever kunnen vinden. In dit gebied worden ter hoogte van de Watertoren voor het publiek stalletjes ingericht met ijs, drankjes, enz.

 

Het Aalsmeerse vuurwerk is één van de grotere vuurwerk evenementen in het land en staat in de top 5 van mooiste vuurwerkshows in Nederland. Frits Pen, eigenaar van Dream Fireworks, is voor de 13e keer verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van het Aalsmeerse vuurwerk. Hij is als vakman gespecialiseerd in grotere vuurwerkshows.

SPONSORS

HOOFDSPONSOR

De Groot Waterbouw

SPONSORS

Koninklijke De Vries Scheepsbouw Rabobank Afri Flora Waterdrinker Biemond en Van Wijk Dutch Flower Group Levarht Stevaco Celieplant Jachthaven Stenhuis Hoekwater Aviflora Wessels Natuursteen CrossFit City Aalsmeer Van Schie

ORGANISATIE

Applico Kees Markman Pro Audio Multisupplies

OVERIGE SPONSORS

Signum Notariaat Van Wijk Sloepen voor het leven Zantingh Van Rossum Westeinder Paviljoen Van Arkel Bouw Crukkerij Cocu Catering Aelsmeer Wittebol Westeindertuinen Leliveld Verhuur Vaneman Lab35 | Aalsmeer.nu Accuraat Verhuur Langhout Beton Van Riemsdijk Reklame Zotte Wilg De Meerlanden Hotel Aalsmeer Heineken Dragt Watersport Van der Laarse Makelaardij Sparnaaij Juweliers Van der Knaap Welkoop The Beach FSQ Antenna Green Park Aalsmeer Zyon Group Mieremet Holla Roses De Ruiter Roses Nieuwkoop BV Geostick Bosman Van Zaal

COMPLEET OVERZICHT VAN SPONSORS »