Vuur en Licht op het water in Aalsmeer

Verlichte Botenshow

 

Verzamelplaats boten

 

Vanaf 19.45 uur komen de deelnemende verlichte boten bijeen in het voorste gedeelte van de Kleine Poel. Dat is het meest oostelijk deel van de Kleine Poel, bij onder meer Jachthaven Dragt, de Nieuwe Meer en ’t Drijfhuis. De boot van de organisatie ligt in de buurt van het Topsvoort bos en is duidelijk herkenbaar aan de grote verlichte leeuw. Alle boten stellen zich hierachter op, met de steven naar het westen.

 

De route

[door op de routekaart te klikken kan je deze vergroten]

 

Route van de Verlichte Botenshow

 

De leidende boot met de verlichte leeuw geeft de route en het tempo aan en blijft voorop varen. Van het Topsvoort bos vertrekt de stoet om 20.15 uur en vaart eerst door het Zwet. Bij Jachthaven Stenhuis gaat de stoet rechtsaf de Ringvaart in, richting Aalsmeer Dorp. Bij de Aalsmeerderbrug in de N 201 keert de stoet voor de brug om en vaart vervolgens de Ringvaart terug, richting Rijsenhout. Na de Blauwe Beugel gaat de route door het Balkengat linksaf de Grote Poel op. Vanaf dit punt wordt koers gezet naar de verlichte Watertoren. Voor de Watertoren wordt naar links afgebogen om vervolgens voor anker te gaan om naar het vuurwerk te kijken.

 

Deelname is gratis. We verwachten dat alle deelnemers zich aan de spelregels houden. De politie op het water ziet toe op naleving van de regels.

 

SPONSORS

HOOFDSPONSOR

De Groot Waterbouw

SPONSORS

Koninklijke De Vries Scheepsbouw Rabobank Afri Flora Waterdrinker Biemond en Van Wijk Dutch Flower Group Levarht Stevaco Celieplant Jachthaven Stenhuis Hoekwater Aviflora Wessels Natuursteen CrossFit City Aalsmeer Van Schie

ORGANISATIE

Applico Kees Markman Pro Audio Multisupplies

OVERIGE SPONSORS

Signum Notariaat Van Wijk Sloepen voor het leven Zantingh Van Rossum Westeinder Paviljoen Van Arkel Bouw Crukkerij Cocu Catering Aelsmeer Wittebol Westeindertuinen Leliveld Verhuur Vaneman Lab35 | Aalsmeer.nu Accuraat Verhuur Langhout Beton Van Riemsdijk Reklame Zotte Wilg De Meerlanden Hotel Aalsmeer Heineken Dragt Watersport Van der Laarse Makelaardij Sparnaaij Juweliers Van der Knaap Welkoop The Beach FSQ Antenna Green Park Aalsmeer Zyon Group Mieremet Holla Roses De Ruiter Roses Nieuwkoop BV Geostick Bosman Van Zaal

COMPLEET OVERZICHT VAN SPONSORS »