Vuur en Licht op het water in Aalsmeer

Vuur en Licht Awards

Voor het eerst in 2012 waren er Vuur en Licht Awards. Er is een Vuur en Licht Award voor de mooiste grote boot en een Vuur en Licht Award voor de mooiste kleinere boot. 

 

Om in aanmerking te komen voor deze Award, dien je in de Ringvaart langs de jury bij het Zorgcentrum Aelsmeer te varen. Hier worden de boten beoordeeld. Boten die niet correct doorvaren tot aan de Aalsmeerderbrug worden uitgesloten.

 

De jury bestaat uit meneer Janus Sparnaaij, Annelie Tas-Klein Sprokkelhorst, Ilse Keessen en voorzitter Mathijs van Gaalen. Eén jurylid let vooral op de algemene indruk van de boten, een ander hoe origineel en creatief de aangebrachte verlichting is en een derde jurylid zorgt dat alle boten eerlijk beoordeeld en vergeleken worden.

 

Bij Foto's kan je de winnende boten van 2015 bewonderen.

SPONSORS

HOOFDSPONSOR

Hoekwater

SPONSORS

Koninklijke De Vries Scheepsbouw Rabobank Padaco Waterdrinker Biemond en Van Wijk Dutch Flower Group Levarht Stevaco Celieplant Jachthaven Stenhuis

ORGANISATIE

Applico Kees Markman Pro Audio Multisupplies

OVERIGE SPONSORS

Signum Notariaat Van Wijk Sloepen voor het leven Zantingh Van Rossum Westeinder Paviljoen Van Arkel Bouw Crukkerij Cocu Catering Aelsmeer Wittebol Westeindertuinen De Groot Waterbouw Vaneman Lab35 | Aalsmeer.nu Accuraat Verhuur Langhout Beton Van Riemsdijk Reklame Zotte Wilg De Meerlanden Hotel Aalsmeer Heineken Afriflora Van der Laarse Makelaardij Sparnaaij Juweliers Van der Knaap Welkoop The Beach FSQ Antenna Green Park Aalsmeer Hortiflower Mieremet Holla Roses De Ruiter Roses
Sponsorblok

COMPLEET OVERZICHT VAN SPONSORS »