Vuur en Licht op het water in Aalsmeer

Vuur en Licht Awards

Voor het eerst in 2012 waren er Vuur en Licht Awards. Er is een Vuur en Licht Award voor de mooiste grote boot en een Vuur en Licht Award voor de mooiste kleinere boot. 

 

Om in aanmerking te komen voor deze Award, dien je in de Ringvaart langs de jury bij het Zorgcentrum Aelsmeer te varen. Hier worden de boten beoordeeld. Boten die niet correct doorvaren tot aan de Aalsmeerderbrug worden uitgesloten.

 

De jury bestaat uit meneer Janus Sparnaaij, Annelie Tas-Klein Sprokkelhorst, Ilse Keessen en voorzitter Mathijs van Gaalen. Eén jurylid let vooral op de algemene indruk van de boten, een ander hoe origineel en creatief de aangebrachte verlichting is en een derde jurylid zorgt dat alle boten eerlijk beoordeeld en vergeleken worden.

 

Bij Foto's kan je de winnende boten van 2016 bewonderen.

SPONSORS

HOOFDSPONSOR

De Groot Waterbouw

SPONSORS

Koninklijke De Vries Scheepsbouw Rabobank Afri Flora Waterdrinker Biemond en Van Wijk Dutch Flower Group Levarht Stevaco Celieplant Jachthaven Stenhuis Hoekwater Aviflora Wessels Natuursteen CrossFit City Aalsmeer Van Schie

ORGANISATIE

Applico Kees Markman Pro Audio Multisupplies

OVERIGE SPONSORS

Signum Notariaat Van Wijk Sloepen voor het leven Zantingh Van Rossum Westeinder Paviljoen Van Arkel Bouw Crukkerij Cocu Catering Aelsmeer Wittebol Westeindertuinen Leliveld Verhuur Vaneman Lab35 | Aalsmeer.nu Accuraat Verhuur Langhout Beton Van Riemsdijk Reklame Zotte Wilg De Meerlanden Hotel Aalsmeer Heineken Dragt Watersport Van der Laarse Makelaardij Sparnaaij Juweliers Van der Knaap Welkoop The Beach FSQ Antenna Green Park Aalsmeer Zyon Group Mieremet Holla Roses De Ruiter Roses Nieuwkoop BV Geostick Bosman Van Zaal

COMPLEET OVERZICHT VAN SPONSORS »